*MIREASA* mpfm


Show matrimonial va putea fi urmărit 24/24 pe canalul LIVE al emisiunii, pe AntenaPlay!

Tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro şi nunta la cheie, în faţa unei ţãri întregi s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii, ba chiar şi din strãinãtate. Pe lângã marele premiu, vor exista şi mize sãptãmânale şi alte câştiguri-surprizã pentru care aceştia vor avea ocazia sã se întreacã.

https://www.facebook.com/mireasa.antena1official

https://www.facebook.com/groups/458998794531481

MIREASA (MPFM) zilnic la ora 14,00-16,00,iar sambata de la ora 13,30

 

 

Aici se voteaza concurentii

https://mireasa.a1.ro/?fbclid=IwAR3XjITNf_h3KU9fYIe9–YotUPLrgTb-gzUGUPvvQ1qcUXr-K2UYIgsbaE

Lasă un comentariu

4.632 comentarii

  1. In emisiunea de ieri nu au fost prezenti Leo si Dana ,suspect Leo de Covid ca i-a fost rau si sunt in carantina. Cred ca Simona i-a imbolnavit cu tusea ei in direct .Banuiesc ca o sa mai apara imbolnaviri in casa din cauza Simonei,poate sa se va renunta si la emisiunea asta idioata 🙂 Nora devastata ca nu e langa Leo 🙂 teatru
    In emisiune s-a aratat cum Sabrina l-a ales pe Andrei sa mearga la plimbare dupa ce a castigat task-ul cu cheile .Ea sustine ca nu va fi nimic intre ei ca relatie,doar prietenie
    Sabrina a fost foarte categorică în privința lui Perneș. Ea a afirmat că de când l-a cunoscut a avut rețineri și că ar fi trebuit să-și asculte instinctul.

    ”Sunt mai conștientă că s-a terminat, mai conștientă decât tine. Mă enervează. Nu face nimic, nici salut nici nimic. Nu ne salutăm, nu e ok, tocmai. Nu mi se pare matur.”, a mai spus Sabrina.

    Perneș a explicat că nu i s-a răspuns la salut și că a încetat să mai facă acest lucru. La scurt timp, Sabrina a renunțat la filtre și a spus ce crede despre Perneș.

    ”Mă enerva puțin la început. A fost când am pus atunci stop. Apoi l-am văzut în alt fel, cât era bine. După aia, în raport cu alte persoane și așa… Trebuia să-mi ascult instinctul de la început. Pur și simplu, faptul că a stat pe capul meu m-a făcut să intru într-o relație. Cu el am simțit ceva de la început și aveam reținerie mele, ceva ce nu-mi plăcea”, a mai adăugat Sabrina.

    În gradină, Perneș i s-a confesat lui Aron. Acesta a spus că-și dorește să o uite pe Sabrina, însă faptul că o vede nu îl ajută. După discuție, Perneș a pus într-o cutie toate pozele cu el și Sabrina.

    Răspunde
  2. pup Anușka ❗
    SUNT INDISPUSĂ ȘI MĂ DOARE RĂU UMĂRUL ❗
    deci procedurile pe care am dat 600 de lei au fost ”vax albina ” ❗
    nu știu ce să mai fac să scap de durere ❗ ❗

    vizavii de mizeria asta de show ” Mireasa ”…sunt scărbită de tot și de toate ❗

    DINTRE concurente nu-mi place niciuna , toate niste curve ordinare , proaste , puturoase , false și betive .
    TOP FETE DUPĂ CUM ÎMI PROVOACĂ O SILĂ MAXIMĂ :
    LOCUL 1 NEBUNA DE GIOGIOLINA și CURVA DE BABA NORA
    apoi urmează : alexandra , larisa , sabrina ,alina

    băieții prosti îngălați ( Sese pe primul loc , Cosmin pe al doilea , iar de Leo nici nu mai vorbesc că după ce e super PROST – infantil și tâmpit mai e si încrezut )
    apoi urmeză ” cei duși cu capul ”( Aron , Perneș)
    AM UN PIC DE SIMPATIE PENTRU VALENTIN ȘI ANDREI

    MAME : am milă și susținere pentru MAMA DANA
    un dram de simpatie pentru BUNICA ELENA și SUSȚINĂROAREA ELEONORA
    o urăsc pe MAMA ROBERTINA și am puțină antipatie pentru MAMA MIOARA

    moderatoarele Simonna și gabriela sunt nesuferite , părtinitoare cu concurenti si cupluri care chiar nu merită , vulgare și îmbărligătoare la maxim

    cupluri pe care le consider exagerat de teatrale , maxim de execrabile :
    medalia de aur pentru cuplul care reprezintă PROSTIA ÎNTRUCHIPATĂ , PORNOGRAFIA PE FAȚĂ , JEGUL CRAS , INFATUAREA ȘI…….. LISTA POATE CONTINUA
    IDIOTUL DE SESE +GIOGIOLINA CEA CARE PUTE DE TĂMPITĂ ,PROASTĂ,OBRAZNICĂ ,TUPEISTĂ, MAHALAGIOAICĂ , CHATISTĂ ORDINARĂ CE ESTE ❗ ❗ ❗
    APOI LEO – NORA CEI SCĂRBOȘI DE NEDESCRIS
    COSMIN – ALEXANDRA DOI FĂRĂ PIC DE CREIER IN CAP
    VALENTIN – ALINA SUNT SINGURII MAI DE DOAMNE AJUTĂ CĂ SUNT DESCUIAȚI ȘI MAI ȘI GĂNDESC

    Răspunde
    • Subscriu,subscriu intru totul tot ce ai scris.Si eu m-am scarbit de aceasta emisiune.Pe 4 aprilie incepe pe Kanal D ,,Casa iubirii” sunt curioasa cum va fi 🙂
      Te pup Buhuta si sper ca atunci cand va veni caldura sa te simti mai bine cu umarul .

      Răspunde
  3. Gala de ieri un teatru ieftin si aceleasi subiecte de kkt.
    Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit și Fata Favorită și cum arată TOP 3:

    Mama Săptămânii este doamna Eleonora.

    Top 3 băieți:
    1. Sese
    2. Valentin
    3. Perneș

    Top 3 fete:
    1. Giovana
    2. Alina
    3. Nora

    Giovana și Perneș sunt cei care au câștigat task-ul ”Vânează Secretul”.

    Răspunde
  4. Pe data de 4 aprilie incepe pe Kanal D ,,Casa iubiri” 🙂 cu Andreea Mantea,voi fi curioasa cum va fi

    Kanal D aduce în luna aprilie un nou reality show matrimonial, cu Andreea Mantea în calitate de gazdă, filmat de data aceasta în România. Televiziunea a construit de la zero noua casă în care se filmează emisiunea.

    Publicitate
    Mai mult, dacă emisiunea Puterea Dragostei s-a „remarcat” prin scandaluri şi limbaj vulgar, Andreea Mantea, gazda emisiunii, anunţă că regulamentul din noua emisiune va fi mult mai strict şi că „pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi.”

    Reality-show-ul Casa iubirii va debuta pe 4 aprilie, şi va avea două difuzări pe zi, de la 10.00 şi de la 17.00 şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

    Despre format. 14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea. La capătul acestei experienţe vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei.

    Andreea Mantea:

    „Au fost impresionaţi când au văzut casa, am observat asta pe chipurile lor, şi nu avea cum sa fie altfel pentru că toate încăperile arată minunat! E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi.

    Cu toţii vor trebui să ţină seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate. Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi. Dar nu vă dezvălui încă totul, aş vrea să vă las să descoperiţi urmărind emisiunea, începând din 4 aprilie, de la ora 10:00”.

    Casa iubirii, construită de la zero de Kanal D
    Noua casă în care va fi filmată emisiunea de pe Kanal D beneficiază de o construcţie care se intinde pe 1000 de metri pătraţi şi care a fost construită de la zero.

    O piscina interioară încalzită şi două grădini interioare fac parte şi ele din noua Casa iubirii. Încăperile sunt înconjurate de 360 de grade de tunel neluminat, echipat cu 350 de metri pătraţi de geam dicroic, prin care concurenţii vor fi filmaţi fără ca ei să observe acest lucru. 45 de camere – un mix alcătuit din camera robotice, vizibile concurenţilor, dar şi camere care nu sunt vizibile din platou, vor filma toate întâmplările cotidiene din viaţa celor aflaţi în Casa iubirii.

    Odată cu lansarea emisiunii Casa iubirii, pe canalul de YouTube WOWnews, va fi lansat spin off-ul acestuia, „Culisele iubirii”, o producţie cu un conţinut exclusiv şi complementar emisiunii “Casa iubirii”, ce va fi prezentata de Bianca Comănici.

    În acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmări o serie de interviuri în exclusivitate cu concurenţii, cu apropiaţi ai acestora, materiale realizate în culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurenţilor vor fi de dezbătute în detaliu cu invitaţii speciali ai acestui show online.

    Răspunde
  5. OOOOOOOOO ❗ ❗
    MINUNAT ….DAR TREABĂ CÂND VOM MAI FACE ?????????

    Răspunde
  6. In emisiunea de ieri nu prea m-am uitat ca sunt aceleasi povesti de fieare zi .Sabrina cu ifosele ei nu stiu ce vrea ,restul can-can

    Răspunde
  7. In emisiunea de ieri s-au reluat discutii ce au mai fost,din cei 4 propusi spre eliminare as prefera sa plece toti 🙂
    Cosmin a schimbat tactica, il invata pe Pernes sa-i dea niste capace 🙂 lui Andrei 🙂
    Cosmin si Giovana au covid.Pai de vina este Simona ca le-a dat la toti boala .O sa urmeze si ceilalti
    Sabrin asta le fce ochi dulci la toti baietii,isi cam bate joc de ei ,parerea mea
    Nora se pierde in minciuni inca de la inceputul emisiunii ,javra fata
    Sese un prostanac care il conduce Giovana 🙂
    Valentin nemultumit de intentiile Danei de a atrge furia Norei cu alte fete

    Răspunde
  8. In emisiunea de ieri iar circ cu Sabrina asta ,acum se da iar pe langa Pernes,iar Andrei spune ca ea este inebunita dupa el 🙂
    Replica Sabrinei despre afirmațiile lui Andrei
    ”Eu am o relație de prietenie OK cu Perneș. Nu am nicio intenție să refacem un cuplu. La fel și cu Andrei. Afirmațiile că sunt înnebunită nu au relevanță, nu comentez nimic. Nu vreau un cuplu cu Perneș, nici cu Andrei.”, a zis Sabrina.
    Valentin nemultumit de Alina ca nu prea comunica cu el
    Apoi tigaia buclucasa nespalata de Alexandra dupa folosire si Larisa a facut scandal.

    Răspunde
  9. In gala de ieri,au intrat 4 fete si 3 baieti noi ,iar Cosmin si Alexandra au fost eliminati din concurs
    -Ina-22 ani din Germania venita ,de cand avea 11 ani s-a multat cu familia in Austria
    -Dani25 ani ,Arad dar lucreaza cica in Elvetia
    -Yana 22 ani din R. Moldova
    -Ionut si mama lui Monica 21 ani din Tg. Jiu
    -Elena 26 ani Bucuresti
    -Adrian 25 ani din Buzesti-Teleorman
    -Anda 25 ani ,jud. Mures

    Mama saptamanii Eleonora
    top fete
    1-Giovana
    2-Alina
    3-Nora
    top baieti
    1-Sese
    2-Valentin
    3-Pernes
    Eu nu am vazut la tv. cand s-au asezat baietii in spatele fetelor 🙂 curios
    O gala de kkt cu aranjamente de catre staf

    Răspunde

Lasă un comentariu