Incredibil- Cum s-a vindecat de hepatita C


Incredibil! O femeie din zona Olteniei s-a vindecat de ciroza hepatica avansata! Cum a reusit!

“Nu exista leac impotriva cirozei” asa afirma medicii iar in cazul in care esti diagnosticat cu asemenea boala a ficatului, pur si simplu tu poti spune la revedere de la viata.
O femeie de 60 de ani din Oltenia se pare inca ca s-a vindecat miraculos de ciorza consumand zi de zi un sigur preparat: salata de sfecla rosie.
Povestea ei incepe in vara anului 2012, cand a fost diagnosticata de medicii de la un spital din Craiova, avand ciroza hepatica in stadiu avansat, ciroza insotita de ascita.
Si-a amintit de o reteta despre care ii povestise o prietena, o reteta simpla, bazata pe consumul de sfecla rosie in combinatie cu otet din cidru de mere.
A hotarat sa urmeze aceasta reteta, chiar daca starea ei era una destul de grava. Ajunsese la o greutate de 40 de kg.
Dupa cele 6 luni de consum doar al salatei de sfecla, ea a mai adaugat in dieta fructe si legume, toate consumate in stare cruda.

Povestea ei incepe in vara anului 2012, cand a fost diagnosticata de medicii de la un spital din Craiova, avand ciroza hepatica in stadiu avansat, ciroza insotita de ascita.

La aflarea cumplitei vesti, pur si simplu moralul ei a cazut la pamant. Credea ca in scurt timp totul se va termina si ca viata ei va lua sfarsit.

In prima faza medicii i-au prescris un numar imens de medicamente care sa-i aduca un ajutor ficatului si au hotarat ca trebuie neaparat extras lichidul acumulat. Bineinteles ca la inceput a acceptat ceea ce i-au prescris medicii si a urmat toate procedurile. A urmat o luna de tratament si regim alimentar draconic( regim care nu i-a interzis total carnea) , dupa care a fost externata din spital intr-o stare relativ buna.

In scurt timp (1 luna dupa externarea din spital), a inceput din nou sa se simta rau, iar in urma controlului si analizelor, boala revenise, de aceasta data mai agresiv. Medicii i-au insinuat sa se interneze din nou si sa urmeze din nou acel tratament puternic.

Acela a fost momentul in care femeia a refuzat total sa mai ia medicamentele prescrise de medici, si a hotarat sa-si ia viata in propriile maini.

Si-a amintit de o reteta despre care ii povestise o prietena, o reteta simpla, bazata pe consumul de sfecla rosie in combinatie cu otet din cidru de mere.

A hotarat sa urmeze aceasta reteta, chiar daca starea ei era una destul de grava. Ajunsese la o greutate de 40 de kg. Nu a cedat, a continuat sa consume aceasta salata zilnic, de trei ori pe zi, fara sa mai consume nimic altceva decat foarte multa apa. Zilele treceau si starea ei de sanatate se imbunatatea vizibil.

Dupa doua luni de cura cu salata de sfecla rosie, in urma analizelor, ficatul ei dadea semne de regenerare. Vestea a impulsionat-o si mai mult , ea ajungand sa traiasca practic de 6 luni doar cu trei salate de sfecla rosie pe zi.

Iata ca timpul a trecut, si dupa doi ani de zile de la diagnosticare, analizele ii indica faptul ca este perfect sanatoasa, a ajuns la 59 de kg, si parca ciroza nici macar nu a existat. Dupa cele 6 luni de consum doar al salatei de sfecla, ea a mai adaugat in dieta fructe si legume, toate consumate in stare cruda.

Iata mai jos reteta pe care mi-a dezvaluit-o personal, reteta ce i-a vindecat ciroza :
Ingrediente pentru o portie de salata :
– 200 de grame de sfecla rosie curatata si data pe razatoare
– 10-20 de ml de otet din cidru de mere (dupa gust)
Mod de preparare :
Se amesteca sfecla rosie data pe razatoare cu otetul si se consuma imediat.
Pentru tratamentul cirozei, este necesar sa se consume o salata dimineata, una la pranz si una seara.
Este important ca pe timpul “tratamentului” sa ramaneti optimisti, iar vindecarea nu va intarzia sa apara.
Sursa: Secretele.com, autor Cristian Iacov

Anunțuri
Lasă un comentariu

11 comentarii

  1. Eu avand hepatita B ,cred ca am sa incerc si eu acest leac ,dar nush cum ma voi descurca ,deoarece am si anemie severa si daca nu mananc imi vine rau 😦

    Răspunde
  2. Un singur pahar de suc de sfecla pe zi tine tensiunea arteriala sub control. Mai exact, sucul de sfecla reduce tensiunea sistolica in decurs de doar cateva ore de la consum, arata un studiu recent efectuat de cardiologii australieni. Afla mai multe in continuare despre efectele consumului de suc de sfecla asupra tensiunii arteriale!

    Rezultatele studiului, desfasurat in cadrul Institutului de Cardiologie si Diabet din Melbourne, Australia, arata ca in urma consumului de suc de sfecla, tensiunea participantilor la cercetare a scazut cu 4-5 puncte. Chiar daca scaderea pare mica, cercetatorii sunt de parere ca acest fenomen echivaleaza cu reducerea a 10% dintre decesele cauzate de afectiunile cardiace.

    Sucul de sfecla, benefic pe termen lung pentru tensiunea arteriala

    Leah Coles, coordonatorul cercetarii, considera ca rezultatele sunt extrem de promitatoare si indica beneficiile pe termen lung ale consumului de suc de sfecla.
    Studii precedente au indicat ca sucul de sfecla reduce tensiunea arteriala, chiar si la persoanele care nu fac alte schimbari in dieta.

    La acest studiu au participat 15 barbati si 15 femei care au consumat zilnic aproximativ 500 ml de suc de sfecla, combinat cu suc de mere si suc de tip placebo. Aceste persoane au fost apoi monitorizate timp de 24 de ore. Aceeasi procedura a fost repetata dupa 2 saptamani, cu persoanele care au baut suc placebo si carora li s-a dat acum suc de sfecla.

    Atat in randul barbatilor, cat si in randul femeilor s-a inregistrat o scadere a tensiunii sistolice la sase ore de la consumul sucului de sfecla. Apoi, cercetatorii si-au limitat analiza doar in cazul barbatilor si au observat o reducere a tensiunii arteriale cu 4,7 puncte.

    Nitratii, extrem de importanti intr-o alimentatie sanatoasa

    Concentratiile mari de nitrati pe care sfecla le contine sunt responsabile pentru reducerea tensiunii arteriale. Nitratii din surse dietetice sunt metabolizati in oxid nitric, care relaxeaza vasele de sange si le dilata, ceea ce imbunatateste circulatia sangelui. In acest fel, se reduce si tensiunea arteriala.

    Astfel, cercetatorii sunt de parere ca nitratii sunt compusii activi cei mai benefici din alimentatie. Specialistii recomanda, asadar, o dieta bogata in nitrati, care sa provina din surse naturale precum sfecla, spanac sau varza, cu atat mai mult cu cat aceste alimente au si alte beneficii pentru sanatate: sunt sarace in grasimi si ajuta la reducerea colesterolului.

    sursa: acasa

    Răspunde
  3. Foarte interesant; am mai citit despre sfecla si beneficiile ei, multumesc.
    O zi minunata, Anuska ! 🙂

    Răspunde
  4. Sfecla e foarte buna ! Eu nu prea pot sa consum, nu imi place insa va trebui sa iau in serios asta si sa ma apuc sa pap macar salata din cand in cand, are multe benefici !
    Multumesc draga mea, noapte linstita, pupici !<3

    Răspunde
  5. Multumiri pentru postare ! 🙂
    Sarbatori Pascale Luminate si Binecuvantate ! 🙂

    Aliosa .

    Răspunde
  6. Stiu pe cinva care e bolnav de hepatita c, o să-i recomand reteta ta!

    Răspunde
  1. Incredibil! O femeie din zona Olteniei s-a vindecat de ciroza hepatica avansata – SEMNALUL OLTULUI RAMNICULUI & ARGESULUI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: